04-04-2024 11:27:59

İstikbal Mobilya En Tarz Koltuk Takımları Örnekleri

Koltuk takımları, herhangi bir yaşam alanına stil ve incelik katmak için tercih edilen mükemmel bir yoldur. Modern, klasik ve hatta retro bir şey arıyorsanız ihtiyacınıza uygun bir koltuk takımını İstikbal’de bulabilirsiniz. 

En Şık Koltuk Takımı Modelleri – 2024

En şık koltuk takımı örnekleri arasındaki lüks kadife koltuklardan deri koltuklara kadar birçok seçeneği inceleyebilirsiniz. Ayrıca her bir koltuk takımının farklı kullanım durumlarını ve çeşitli ortamlarda nasıl kullanılabileceğine dair ipuçlarına da göz atarak yaşam alanlarınızı dekore edebilirsiniz. 2024’ün en gözde koltuk takımlarından ilham alarak göz alıcı mekânlar yaratmak oldukça kolay.

İstikbal Mobilya En Şık Koltuk Takımları Örnekleri

Günün yorgunluğunu en konforlu şekilde alarak kendinize ayırdığınız zamanı keyifli hale getiren İstikbal koltuk takımlarında birbirinden şık modeller sizleri karşılıyor. Evlerinizde en çok zaman geçirdiğiniz alanlara ortak olan koltuk takımları ile tarzınızı tamamlayabilir, dekorasyonunuzun tadını çıkarabilirsiniz. İstikbal’in geniş ürün skalasında öne çıkan 25 koltuk arasından sizi yansıtan modeli bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

1. Blanca Krom

Chester tarzın zarafeti, lacivertin asaleti Blanca Krom Koltuk Takımı tasarımında birleşiyor. Modern koltuk takımı modelleri arasındaki favori ürünlerden biri olan Blanca, oturma odalarındaki şıklığın tamamlayıcısı olarak göze çarpıyor. Ayak ve kollarındaki krom detaylar ile çarpıcılık kazanan bu koltuk takımı; üçlü, ikili ve tekli seçenekleri ile karşınıza çıkıyor. Oturma odanızın ölçülerine göre takım içerisinden istediğiniz parçayı alarak alanlarınıza uygun bir takım haline getirebilirsiniz.

2. Arena

Sahip olduğu çizgilerle avangard koltuk takımı modelleri arasındaki Arena, iki renk seçeneği ile oturma odalarınızı renklendiriyor. Kremin sadeliği, lacivertin albenisine sahip bu koltuk takımı, yüksek krem ayaklarla tamamlanıyor. Chester’ın dikey çizgilerle bir araya geldiği Arena’da tekli koltuğun sıradanlıktan uzak tasarımı ise dikkatleri üzerine çekiyor. Yumuşak kumaş dokusuna sahip koltuk takımı ile gün sonunda kendinizi konforun mutluluğuna bırakabilirsiniz.

3. Mitra

Bej ve vizon renklerinin ortama kazandırdığı ferahlık Mitra Koltuk Takımı ile bir kere daha kanıtlanıyor. Yaşam alanlarının enerjisini arttırdığı gibi sakinliğine de ortak olan Mitra, sağlığa zarar vermeyen malzemesiyle beğeni topluyor. İskandinav tarzına örnek gösterilebilecek bu koltuk takımındaki ahşap ayaklar tarza uyum sağlıyor. Sadelikten yana olanların tercihi olan Mitra, açılabilir koltuk özelliği ile hem sizlerin hem de misafirlerin konforunu üst seviyelere taşıyor.

4. Serez

Modernlik ve rahatlık Serez Koltuk Takımı ile kullanıcıların karşına çıkıyor. Antrasit ve bej renklerden oluşan bu koltuk takımı, her renge uyum sağladığı gibi sıcak bir yaşam alanı oluşturmanızı sağlıyor. Berjer, 2’li ve 3’lü takımı ile gerek oturma odalarının gerekse de salonların vazgeçilmez parçalarından biri olmaya aday Serez sayesinde dekorasyonunuza istediğiniz yorumu getirebilirsiniz.

5. Lorea

Lorea, country tarzını benimseyenlerin beğeneceği tasarımlardan biri olarak İstikbal’in ürün gamında yerini buluyor. Pastel renklerin hâkimiyet gösterdiği koltuk takımı ile oturma odanızda soft bir etki yaratabilirsiniz. Yumuşak ve kolay temizlenebilir kumaş özelliğiyle kullanıcı dostu olan Lorea, doğayla dost ve rahat sünger yapısı ile de dinlenme saatlerinin aranılan mobilyası oluyor.

6. Plato

Yüzyıllardır vazgeçilmez tasarımlardan biri olan Chester, Plato’nun her detayında yer buluyor. 4’lü, 3’lü ve 2 adet berjer koltuktan oluşan takım, özellikle büyük oturma odalarına harika uyum sağlıyor. Döner berjer seçeneği ile de farklılık arayanlara çözüm olan Plato, hardal ve gri renklerinin birbiri ile olan uyumunu net bir şekilde sergiliyor. Sırt kısmının arkaya doğru genişleyen mekanizması ise oturma alanını daha geniş hale getiriyor.

7. Mary

Sadeliği sevenler, rahatlığa önem verenler Mary Koltuk Takımı ile aradığını buluyor. Modern oturma odalarına yakışan Mary, grinin her renge uyum sağlamasıyla da avantaja çevriliyor. 2 adet 3’lü, 2 adet berjerden oluşan koltuk takımı, misafirleri en iyi şekilde ağırlamanıza yardımcı oluyor. Ayrıca genişleyen sırt kısmı ile yatak haline gelerek rahatlığa öncülük ediyor. Bu sayede ister sinema saatlerinizi keyfe dönüştürün isterseniz de misafirlerinizin uykusuna konfor katın.

8. Elizya

Elizya bir koltuk takımı olmaktan daha fazlasını isteyenlere sunulan modeller arasında. Modern tasarımı ile oturma odalarına yakışacak çizgilere sahip Elizya, sandık özelliğiyle kullanıcıların kurtarıcısı oluyor. Dolaplara sığmayan, koymaya yer bulamadığınız eşyalarınızı Elizya ile muhafaza ederek dağınıklıktan kurtulabilirsiniz. Sadece sandık değil yatak olarak da avantaj sağlayan Elizya, evlerdeki kullanım alanlarının genişlemesini sağlıyor. Bu koltuk takımı ile günün yorgunluğunu atabilir, eşyalarınızı depolayabilir ya da misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz. Çok yönlü tasarımı sayesinde dilediğinizce kullanabileceğiniz bir koltuk takımı arıyorsanız doğru adrestesiniz.

9. Viola

Modern tarzın şıklıkla tamamlandığı Viola koltuk takımı oturma odaları ve salonların göz alıcı mobilya tasarımlarından. Antrasit ve kremin birbiri ile olan vazgeçilmez uyumunu en iyi şekilde gösteren Viola, her detayı ile gözde parçalardan oluyor. Gümüş rengi ile çevrelenmiş çizgileri diğer dekorasyon ürünleri ile birleştirerek dergi kapaklarına yakışır bir yaşam alanı yaratabilirsiniz.

10. Massimo

Klasik tarzın hâkim olduğu evlere yeni bir koltuk takımı eklemek istiyorsanız  Massimo favorileriniz arasında girebilir. Yeşil ve vizon renklerinin buluştuğu bu koltuk takımı, bombeli ayaklar ve oymalı iskelet ile klasik mobilyanın olmazsa olmazlarını taşıyor. 2 adet üçlü ve 2 adet berjerden oluşan Massimo, her detayına hayran kalabileceğiniz bir etki bırakıyor.

11. Vanessa

Vanessa Koltuk Takımı, üçlü, ikili ve berjer seçenekleriyle odanıza zarif bir dokunuş sunar. Sırttan takla atan mekanizması, anında konforlu bir uyku alanı sağlar. Dikey kapitone detaylarıyla lüks bir görünüm sunan koltuk takımı, dokuma keten kumaşıyla kolay temizlenebilir. Bronz metal yüksek ayak yapısı, temizlik kolaylığı ve şıklık sağlar. Soft süngerler, ekstra konfor ve dayanıklılık sunarken, E1 standartlarında malzemeler sağlıklı ve güvenli bir kullanım vaat eder. Vanessa ile şıklığı ve rahatlığı bir arada bulabilirsiniz.

12. Sandra

Sandra Koltuk Takımı'nda keskin hatların bir koltuk takımına nasıl yakıştığını görebilirsiniz. Sade ama etkili tasarımı ile var olduğu alanda farklı bir etki yaratan Sandra , modern oturma odalarında keyfe ortak oluyor. Bordonun canlılığı, antrasitin uyumuyla evlerinizde istediğiniz tarzı kolayca oluşturabilir, aile sohbetlerinizin tadını çıkarabilirsiniz.

13. Cross

Cross Koltuk Takımı, yaşam alanlarınıza zarafetin dokunuşunu getiriyor. Üçlü, ikili ve berjer üniteleriyle muhteşem bir uyum sergileyen bu takım, antrasit ve krem renkleriyle modernliği ve şıklığı bir araya getiriyor. Cross'in merkezinde yer alan üçlü koltuk, sadeliğin ve modernliğin sembolü. Krem rengiyle huzuru ve estetiği çağrıştırırken, konforuyla da sizi sarıyor. İkili koltuk ise krem renginin ferahlığıyla mekânınıza ışıltı katarken, zarafetiyle göz kamaştırıyor. Takımın tamamlayıcısı olan antrasit berjer ise odanıza sofistike bir hava katıyor. Modern tasarımı ve sade çizgileriyle göz alıcı bir detay sağlarken, rahatlığıyla da sizi büyülüyor. 

14. Molde

İskandinav tarz ile hem sade hem de kullanışlı koltuk takımı isteyenler  Molde ile aradığını bulabilir. Krem ve gül kurusu ile tarzın soft renklerine uyum sağlayan Molde, işlevselliğiyle de stili tamamlıyor. 2 adet üçlü koltuktaki sandık ve yatak olma özelliği koltuk takımının her şekilde kullanılmasına olanak sağlıyor. Evlerinizde yeni bir depolama alanı yaratırken koltuk dışında yatak olmasını da avantaja çevirebilirsiniz.

15. İndigo

Yine İskandinav tarzını yansıtacak bir model arıyorsanız İndigo Koltuk Takımını da değerlendirmelisiniz. Hardal, lacivert ve vizon renkleri arasından oturma odalarınıza hâkim olan renge en uygunu seçerek, dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. İndigo, ahşap ve yerden yüksek ayak tasarımı ile sadece yaşam alanlarınıza uyum sağlamakla kalmıyor aynı zamanda temizliğe ayırdığınız saatlerinizden tasarruf etmenize de yardımcı oluyor.

16. Lena

Antrasit, bej, gri ve gül kurusu renk seçenekleri ile her zevke hitap eden Lena, oturma odanızda istediğiniz rengin var olmasını sağlıyor. Diğer mobilyalarınızla uyum sağlayacak rengin yanı sıra kaz ayağı deseni ile dekorasyonunuza hareket kazandırabilirsiniz. Modern tarzın hem sade hem şık örneklerinden biri olan Lena, ahşap ayaklarıyla da aradığınız doğallığı karşılıyor.

17. Retro

Zamansız tarzlar arasındaki yerini ilk günkü gibi koruyan retro tarz, Retro koltuk takımı ile günümüze taşınıyor. Stil sahibi Retro, şıklığı ve zarafeti evlerinize getiren tasarımıyla sevilen mobilyalar arasına girmeye aday. Vizon ve mavi seçenekleri ile sunulan bu koltuk takımında tarzın vazgeçilmez detayı kumaş  işçiliği yer alıyor. Berjer ve kol detaylarındaki zigzag deseni sayesinde yaşam alanlarınızı zevkle döşenmiş ortamlara dönüştürebilirsiniz.

18. Diego

Chesterfield tarzının yansıtıldığı bir diğer tasarım Diego, nubuk kumaşı ile konforlu oturum alanları sağlıyor. Yaz kış rahat bir şekilde tadını çıkarabileceğiniz Diego’da aile sohbetlerini uzatabilir, televizyon keyfinizi dilediğinizce çıkarabilirsiniz. Gül kurusu, vizon, kiremit ve yeşil renk alternatifleriyle beğeniye sunulan bu koltuk takımı, 2 adet üçlü ve 2 adet berjerden oluşarak herkes için ayrı bir keyif ortamı oluşturuyor.

19. Talia

Kavisli detaylarla oluşturulan şıklık  Talia ile oturma odalarına taşınıyor. Geniş kolları ve arkaya devrilen sırt kısmıyla dinlenme zamanlarınızda konforu yaşayacağınız bu koltuk takımında farklı birçok renk seçeneği de mevcut. Antrasit, krem ve lacivert alternatifleri arasından zevkinize en uygun olanı seçebilir, hayatınızı renklendirebilirsiniz.

20. Misty

Misty, modern tarzla döşenen evlere yakışacak bir tasarım arayanlar için tasarlandı. Berjerindeki kıvrımların bu tarzı daha da etkinleştirdiğini fark ettiğinizde belki de aradığınız koltuk takımının bu olduğuna karar vereceksiniz. Kiremit, mavi ve gül kurusu renkleri içinizi açacak, oturma odalarınıza ayrı bir renk katacak.

21. Marven

Hareket, modernlik, şıklık ve daha birçok incelik Marven Koltuk Takımında. Enerjik renklerde berjer, koltuk takımının hareketli parçası olurken her koltukta yer alan dikiş detayı ortamın havasına sporluk veriyor. Gri ve yeşil renkleri arasında seçim yaparken hangi rengin dekorasyonunuza daha çok uyum sağlayacağını düşünerek kusursuz bir ortam oluşturabilirsiniz.

22. Platin

Luxury tarzıyla oturma odalarını veya salonlarını şık bir yaşam alanına çevirmek isteyenler Platin Koltuk Takımını favorileri arasına alabilir. Antrasit ve grinin zarafetini, krom detayların inceliğini doyasıya yaşayabilirsiniz. Arkaya devrilen sırt kısmı sayesinde koltuktaki oturma alanınızı genişletmekle kalmayıp kendinize kahve koymak için alan da yaratabilirsiniz. Dinlenirken tüm konforu size sunan Platin ile ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı fark edeceksiniz.

23. Gina

Sade ve zarif tasarımın bir arada olduğu Gina Koltuk Takımı, modern mobilya alternatifleri arasında büyük beğeni topluyor. Gri renkte 2 adet 3'lü ile sadeliği, kiremit renkteki 2 adet berjeri ile farklılığı yaşayabilirsiniz. Eğer sizde modern tarzı evinize yakıştırıyorsanız Gina Koltuk Takımını oturma odanıza taşıyabilirsiniz. 

24. Vista

İstediğiniz parçayı seçerek kendi takımınızı kendiniz oluşturmak istiyorsanız bu özgürlüğü Vista Koltuk Takımında bulabilirsiniz. Geniş bir oturma odanız varsa 2’li, 3’lü ve berjer koltukların her birini ayrı ayrı yerleştirebilirsiniz. Daha dar oturma alanları için ise ölçülerinize uyum sağlayacak parçaları bir araya getirebilirsiniz. Antrasit gri ve yeşil seçeneklerinin buluştuğu nubuk kumaşta konforun keyfini çıkarmaya hazırsanız Vista ile bulaşabilirsiniz.

25. Venon

Şüphesiz ki kapitone şıklığı her alanda kendini belli ediyor. Bunun en iyi örneklerinden biri de Venon Koltuk Takımı. Koltuk yanlarındaki ve sırtındaki kapitonelerle oturma odanızın havasının değişeceğine, her baktığınızda içinizin açılacağına emin olabilirsiniz. Lacivertin verdiği modernlik ve ferahlığı da keyifli anlarınıza eklediğinizde ne kadar iyi bir seçim yaptığınızı anlayacaksınız.

Bu içeriği paylaş:
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.