06-02-2024 08:13:12
Ev Yenileme Fikirleri

Küçük Dokunuşlarla Evinizi Yenileyin !

Koltuğunuzun rengi gözünüze hoş görünmemeye başladı, salon duvarının fazla boş kaldığını düşünüyorsunuz ya da banyoda birkaç değişiklik mi yapsam diyorsunuz… Demek ki ev dekorasyonunuzu gözden geçirme vaktiniz gelmiş! Yeni mobilya satın almak, ev değiştirmek gibi büyük ve riskli işlerle uğraşmak yerine çeşitli ev aksesuarlarıyla çok daha etkili ev dekorasyonları yapabilirsiniz! Bu yazımızda sizler için bu konuda birkaç örnek verdik; hemen evinize en çok yakışacak çözümü keşfedebilirsiniz!

Ev Tekstili Ürünlerini Değerlendirin

Öyle geniş bir kullanım alanına sahipler ki; yalnızca ev tekstili ürünlerinden faydalanarak bile oturma odasından yatak odasına, balkondan banyoya kadar ev dekorasyonuna dair her yeri baştan yaratabilirsiniz!

Örneğin yumuşacık dokuları ve rengarenk çeşitleriyle odalarınızın atmosferini bir anda değiştirecek pike ve battaniyeleri; yatak odanızda yatağınızın üzerine, oturma odasında koltuğunuza, balkonda sandalyelerinizin üzerine sererek kullanabilirsiniz. Birbirlerinden bağımsız kırlentlerle koltuklarınızı renklendirebilir, yaratıcı havlu sunumlarıyla banyonuza hareket katabilir, dekoratif ev aksesuarlarından biri olan yuvarlak ya da oval kilimleri boş alanları doldurmak için değerlendirebilirsiniz!

Kitaplığınızı Yeniden Düzenleyin

Ev dekorasyonunun olmazsa olmaz parçalarından birini oluşturan kitaplıklar, küçük ve eğlenceli dokunuşlar yapmak isteyebileceğiniz alanlardan…

Örneğin kocaman mobilyalar kullanmak yerine odalarınızın çeşitli noktalarında raf sistemleri oluşturup kitaplarınızı bu alanlara yerleştirebilirsiniz. Gittikçe popülaritesi artan, şık ve dekoratif ev aksesuarlarından biri sayılabilecek ahşap kasaları üst üste dizerek evinizde portatif bir kütüphane de yaratabilirsiniz. Salon, oturma odası, çalışma odası gibi alanlarla özdeşleşen kitaplık konseptini dilerseniz yatak odası dekorasyonunuza taşıyabilir; tavanla zemin arasında küçük raf kutucukları oluşturup kitaplarınızla duvarınızı kaplayabilirsiniz!

Duvarlarınızı Dikkat Çekici Hale Getirin

Mobilyalara ve ev aksesuarlarına ayrılan zaman nedeniyle ev dekorasyonunda bir türlü sıra gelmeyen duvarlar; çoğu zaman birkaç parça fotoğraf, resim ve saat gibi detaylar eklenerek öylece bırakılır. Oysa duvarlar için yapılacak çok fazla şey var!

Örneğin koltuğunuzu ya da TV ünitesini yerleştirdiğiniz bölgeyi, oturma odasının renginden farklı bir renge boyayabilir; taş, tuğla, duvar kâğıdı gibi uygulamalarla dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Hatta belirlediğiniz bir alanı boya fırçasını elinize alıp rastgele boyayabilir ya da beğendiğiniz basit bir resmi çizebilirsiniz. Bunların yanı sıra duvarlarınıza küçük raf üniteleri monte edip üzerlerine saksı bitkileri yerleştirebilir, duvarları içi boş çerçevelerle kaplayabilir, küçük led lambalarla ışıklandırabilirsiniz!

Bu içeriği paylaş:
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.